General

Viața și Moartea Stelelor

The cosmic cycle of the birth, evolution and end of stars
Worried about writing a unique paper?
Illustration

Use our free
Readability checker

Source: https://faculty.wcas.northwestern.edu/infocom/The%20Website/index.html

When I heard the learned astronomer,
When the proofs, the figures were ranged in columns before me,
When I was shown the charts and diagrams,       
           to add, divide, and measure them,
When I sitting heard the astronomer where he lectured       
           with much applause in the lecture-room,
How soon unaccountable I became tired and sick,
Till rising and gliding out I wandered off by myselfIn the mystical moist night air,       
           and from time to timeLooked up in perfect silence at the stars.

Walt Whitman

Situația dificilă a domnului Whitman este prea familiară neprofesionului care a căutat pe internet informații despre astronomie. Este ușor să găsești site-uri din soiul „Gee, Wow”, pline cu fotografii spectaculoase și, de asemenea, știință atât de spectaculos diluată încât este potrivită doar pentru manechin. Și este aproape la fel de ușor să găsești note de curs la nivel de facultate, complete cu soluțiile la problemele matematice detaliate pentru acasă.

Predau fizică și astronomie la Universitatea Northwestern din 1989 (astfel mă calific drept „astronomul învățat” din poem) și am simțit că cu siguranță există loc pe web pentru câteva pagini situate ferm între aceste extreme. Acest site este rezultatul. Se discută despre evoluția stelelor la un nivel detaliat, dar ușor de înțeles. Sincer, acest site nu este destinat să fie răsfoit. Este menită să fie citită. Navigarea este bine dacă doriți doar câteva factoide, dar dacă doriți de fapt să înțelegeți un subiect, atunci trebuie să îl studiați de la început până la sfârșit, iar înțelegerea este despre ce este vorba despre acest site web. Sunt profesor. Nu sunt gazda unei emisiuni de chestionare. Acest site web este încărcat cu note de subsol și link-uri pe care le puteți sări dacă doriți, dar care oferă detalii și discuții atât de necesare în momentul în care aveți nevoie. Puteți citi doar narațiunea principală și puteți obține esența informațiilor sau, de asemenea, puteți citi toate părțile laterale și puteți fi gata să vă simulați o sesiune de poster la următoarea reuniune anuală a Societății de Astrofizică din Pacific. Alegerea este a ta.

De-a lungul acestui site, am aderat la principiul că există o mare diferență între simplificat și simplu. Am încercat foarte mult să nu repet aici unele dintre clișeele obosite ale astronomiei populare, nu pentru că sunt clișee, ci pentru că sunt pur și simplu greșite. Simplificarea este în regulă, dar când se ajunge la punctul în care simplitatea este mai degrabă simplă decât simplă, este timpul să încep să vorbesc detaliile, și o fac.

Atât pentru introducere; sa incepem sa vorbim despre astrofizica!

Accesați Prima pagină

David Taylor
Evanston, IL
iunie 2012

d-taylor2@northwestern.edu

Our team of professional paper writers is dedicated to providing top-notch essay writing services with unparalleled speed and quality. We understand the importance of timely submissions without compromising on excellence. If you're thinking, "Who can write my paper for me?" we have the answer.

With expertise across various subjects and a commitment to meeting deadlines, our writers craft essays that adhere to the highest standards of academic integrity and originality. When you choose our reliable essay help, you're accessing a wealth of knowledge and skills aimed at delivering well-researched, coherent, and engaging essays. Our writers are well-versed in various citation styles and formatting requirements, ensuring your paper is polished and professional.

Article posted on:Aug 15, 2023
Article updated on:Aug 30, 2023